gårdagens shopping

Blev inte så mycket stan med L. Så mamma kom till stan en sväng så gick vi och kollade lite. Kände mig fortfarande lite dålig så blev rätt jobbigt att gå runt på stan efter ett tag. Här lite av de jag köpte iallafall :)


image109


image108

image107


skor: scorett, 499:-
foundation 129:- ( tror jag )
sen fick jag en bok av lina :)


God morgon !

Vaknade för ett tag sedan och har nu väldigt bråttom fär att hinna med bussen vid 11. Är jämt så sölig på mornarna. Kommer att möta L på stan och kolla runt lite, kanske ta en fika eller något. Vi får väl se. Visar sen vad jag har köpt (om jag hittar något ;P ).

Pusspuss på er!

små muffins

Mina supersöta läppglans i små muffins former.


image102




Visst är dom söta ? :)

film- jumper

Hallå där
hur är det mer er då? Hoppas ni mår bättre än mig iallafall.


Igårkväll så var jag med en kompis och såg på film m.m. Riktigt mysigt. Vi såg på en ny film som går på bio nu, jumper. Kan ju ta och rekomendera den den var skitbra. Gick och la mig rätt sent sen på kvällen. Tror fasen jag hade feber inatt eller något. Dessutom hade jag världens konstigaste dröm, haha. Så kan ju säga att jag är trött nu och jag tänker inte åka in till stan idag. Var inställd på det nu men det för bli imorgon istället. Så ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Idag ska jag väll ta och plugga lite och städa om jag orkar.

Vad ska ni göra idag då?

Dagens outfit

God morgon bloggen!

Vaknade för ett tag sedan och känner mig inte alls bra. Har sjukt ont i  kroppen och halsen. Känner knappt för att skriva något. Det får nog bli stan någon annan dag... så finns inte så mycket att göra nu. Ska strax gå och göra en kopp varm choklad. Laddar upp dagens outfit idag. Var ett tag sedan

image96

Vitt linne från h&m
vit tröja från Ullared
Ett par mörkblå jeans, miss sisxty

                                    

Halsbandet kommer från London av min syster.

Rösta !

Tycker du min blogg är bra?
Isåfall rösta på mig på stylesearch...

http://www.stylesearch.se/blogg/?509834
 <---

Känner mig sjuk

Hej på er!

Kom hem för ett tag sedan har varit och solat lite. Kände mig inte alls bra när jag gick hem. Min hals känns svullen och det gör ont. Började redan igårkväll men känns bara sämre och sämre. Hoppas jag blir frisk tänkte ju åka in till stan en sväng imorgon ju :/

Skorna jag köpte kostade 479:- men skulle kostat mer. Jag prutade så gott jag kunde. Haha nejdå det var 20% rabatt på dom. Så dom skulle ha kostat 599:- . Fick sedan några rabattkuponger av expediten. Lärde känna henne i Tunisien för några år sedan. Roligt att ses, hon kände knappt igen mig. Men det är klart, man förändras ju ganska snabbt i min ålder.


image95

Är jag mig lik ? :D

Äntligen

bilder på skorna;) haha Sölig jag är då,. Här är dom iallafall !

image94

image90


image92

image93

köpt på: scorett
pris: kommer ej ihåg exakt, ska ta reda på det !

Tycker dom var superläckra! Kanske lite svåra att gå i nu i början men lär mig nog snart.
Varför måste det va snö? Vill kunna gå med dom ute. Vill använda dom nuuuu!


Mitt lov började idag. Eller idag kanske man inte ska säga slutade ju i fredags förra veckan.
Väldigt skönt måste jag säga.Har inte bestämt något än vad jag ska göra. Men blir nog en hel del pluggande skulle jag tro. Glöms lätt bort, tyvär.

Dags att sova nu. Klockan bara tickar och tickar. Godnatt på er!

En himla massa smycken


Här kommer lite bilder på smyckena jag berättade om igår.
Kollektionen är gjord av halvädelstenar, bergskristaller, sötvattenpärlor och sterling silver.


image73


image74


image85


image77


image75


image76


image83


image84m


image78


image79


image80


image81


image82


image86

Vad tycks?
Om ni är intresserade av att köpa något så hör gärna av er !
[email protected]

Har inte tagit kort på skorna jag köpte än men får bli lite senare under kvällen någon gång. Puss '


Lördag

Var inne i stan idag och kikade lite. Hittade ett par skor. Sedan var och hälsade på min bror och hans tjej. Vi käkade mat och kollade på hennes nya kollektion av smycken. Kommer att ladda upp lite bilder på de sen plus skorna med det får bli imorgon... så håll utkik :)


myskväll

Hejsan på er :)

Sitter här md laptopen i knät med jordnötsringar och en bananmilkshake brevid! Älskar milkshake's och smoothie!
Blir att sitta vid tv:n hela kvällen och gläppa mellan kanalerna brevid braskamin. Så himla mysigt...
Vad ska ni göra ikväll?
Något roligt på tv ikväll?

puss
från sofie



spanska grejer;)

Blev livrädd när jag var påväg hem efter skolan. Trodde jag hade glömt nyckeln någonstans. Stod och leta i väskan och alla fickor i säkert 10 minuter haha! Men hittade dom tillslut som tur va ;)

Lite grejer jag fick av mamma som hon köpt på Teneriffa ;

* en snygg tröja med tryck
* gulliga örhängen
* ett armband :)
* underkläder, "playboy" och  söta spetstrosor :)

image63

image65

image68

image69

image70

Blev jätteglad för allt jag fick , hihi :)
Ska vara lite duktig och försöka lägga mig tidigt idag för en gång skull, så godnatt / sofie


bloggdesign

Tänkte ändra vara med i en tävling om att vinna en ny design. Är lite trött på den jag har nu . Hoppas jag vinner ;)

http://cigaro.blogg.se/


God morgon

God morgon på er!
Vaknade för ett tag sen och trodde att jag hade försovit mig.
Men som tur var va det inte så illa. Hade totalt glömt bort att vi har sovmorgon på tisdagar!
Kan inte tro att det är idag mamma kommer hem, haha. Får ta och städa lite efter skolan har blivit lite stökigt eftersom hon inte varit hemma på länge.
Nu ska jag iallafall gå och käka lite :) sen göra iordning mig.

Ha en bra snöig tisdag! PUSS

Världens största pojke!

Såg nyss ett program som handlade om världens största pojke. Jambik(som han hette) vägde mer än 100kg och var bara 7 år! Han var alltså sjukligt tjock och en expert-läkare skulle åka till Ryssland där han bodde och undersöka varför han var så fet och försöka hjälpa honom...

Doktor Ian cambell undersöte Jambik genom att följa med honom i hans vardag och kolla om det fanns någon speciell anledning varför. Ja, han åt för mycket och rörde på sig för lite. Det är väl den vanligaste anledningen till så kraftig övervikt. Men nu var det inte bara det. Vid 1-2 års ålder växte hans skelett väldigt väldigt mycket. Så doktor Ian och andra  experter trodde att mamman gett honom anabola steorider för att han skulle växa. Så han blev känd och hela familjen tjänade pengar på att han var så känd. För innan hon fick Jambik var hon en ensamstående fattig mamma med väldig liten inkomst så hon knappt klarade sig. Låter inte det ganska logiskt? haha men sorgligt alltså. Och det värsta var att mamma inte ville erkänna att ungen var sjuk. Han var helt normal, unik och som alla andra.Han skulle bli sumobrottare precis som han ville och det skulle han få, trots att läkarna avrådde. Läkarna försökte övertala mamma flera antal gånger men hon ville inte erkänna någonting. Helt knäppt.

Och programmet slutade med att läkaren åkte hem utan att få ha hjälpt Jambik, sorgligt nog. Undrar verkligen hur det kommer gå sen, för honom alltså... ?Jag blir lite arg faktiskt. Hur kan man göra så mot sitt barn? Fattar inte det, om det nu var så att hon hade gett honom anabola steorider, vilket jag tror.

Snö

Oh nej, det snöar.
 
Trodde att de var slut på allt snöande men nehe då... snöat hela dagen här, ush. Men som tur är så smälter de nog snart bort. Längtar sjukt mycket tills imorgon. Mamma kommer hem från Teneriffa då. Hon har varit där i en månad och jobbat nu. Känns inte som en hel månad, men det har gått väldigt fort faktiskt. Saknar henne enormt :( Idag blir det nog att träna lite, gymnastik. Känner att jag behöver röra lite på mig ;)

image61

puss&kram /Sofie

veckans låt

blir ...leight nash - need to be nest to you



gillar verkligen hennes röst, tycker den är uuunderar  :D + låten

lucky words

Måste bara tipsa om att cocoo har fått en ny kollektion med armband. Supersnygga med stort S.  Dom finns i flera olika färger och texter. Bland annat gul, orange, röd, rosa, svart, vit, brun, grön med olika texter på !

Mina två favoriter är den rosa och vita;

image60


image59

vad tycks? :) 
www.cocoo.se


hemma !

Är hemma nu :) har varit hos min bror och sovit över där.

fredagskvällen blev lyckad...
Vi lagade mat, kyckling med wook och nudlar !
Vi sjöng kareoke och rökte vattenpipa. Sen gjorde vi en kladdkaka med vaniljsås.
Tillslut såg vi på film :)
 
Skrev ju att jag skulle laddat upp bilder igår. 
Men jag hann inte för va tvungen att gå upp tidigt och åka in till stan :/
Så här kommer dom ;)

Framsidan

image57

Baksidan,med en rosett där bak.

image55


image56

köpt på VILA.

puss / sofie :)

fredag

Håller på att göra iordning här hemma nu. Ska ju snart ha tjejmiddag, eller tjejkvällkanske man ska säga. Kommer bli skitkul :) ska nog ha på mig en rosa t-shirt och jeans elr nått. Får se laddar upp en bild senare elr imorn om jag hinner !

 image54

kram från SOFIE

bilder

Här är lite bilder på dagens outfit.


image51

image50


image53

Onsdag

God förmiddag! Sitter här och försöker lära mig  att spela gitarr... big girls don't cry med fergie. Det känns som om det aldrig går framåt.Har sååå dåligt tålamod med;) Men aja. Idag måste jag göra iordning lite här hemma. Ska ju ha tjejkväll på fredag! längtar :) hinner inte städa och så på torsdag så måste jag göra de nu. Sen måste jag plugga.Pluggapluggaplugga, ush hatar.



image49

Men ha de bra iaf :) / sofie

fixat

Puuuh! fixat till menyn nu. Var tvungen att göra om kodmallen...hmm elr nått. Blev lite orolig där att de skulle va så för evigt. Men teknisk som jag är så fixade jag de alldeles själv.

Hej föresten ;)
Har varit dålig på att skriva. Mycket att göra som vanligt (min vanliga ursäkt). Men får ta och börja göra de. Har blivit värsta bloggnörden kollar runt på varenda kottes blogg ju ;) min favorit blogg, elr blogerska kanske man ska säga är helt klart stinalee. Hon är så jäkla go ;P uppdaterar ofta och kommer med många bra tips, gillar jag.

Nej nu är det nog dags att gå och lägga säg. Har sovmorgon imorn iof men behöver sova ut känner jag.

natti natti/Sofie

hjääälp

nån som vet hur man fixar menyn??? ni ser ju själv hur de ser ut , vetinte hur jag har gjort !

le coq sportif

Va inne i stan en sväng idag för att köpa ett par skor. Hade egentligen tänkt att köpa ett par vita men köpta de svarta eftersom att jag är så himla dålig på att hålla vita skor rena. speciellt när de är tyg med ;)

                       image30


                       image31

                           

Köpte dom för 300 spänn på Kalle.P
Tycker dom va jäkligt snygga ;) Kommer jag nog absolut inte att ångra...

puss&kram !


hockey

Tjena tjena!
 Är hemme nu. Har varit i stan och kollat på hockey med papi:) LHC mot Mora IK. Och vann gjorde LHC med 6-5. Har inte kollat på hockey på skitlänge, iaf inte iår. Så va på tiden att jag gjorde de nu. Får börja göra de lite oftare :)
Hade vip kort med så fick gå gratis + fika och godis:)

Jaha, melodifestivalen nu då. Har laddat upp med godis o läsk nu, kommer bli mys. Själv hoppas jag att iaf Sibel går vidare. Sen vet ja inte ;)

image29

Ha en bra lördakväll&ta de lugnt, puss

tips från cocoo.se

Kom precis hem från en kompis. Vi sjöng lite kareoke o sen tittade vi på film. Supersugen hette den. Tyckte den va sådär,lite konstig. Snacka om att jag var rädd på vägen hem. Helt nersläckt heeela vägen! ... gick tillsamans med en kompis hem fick typ sjunga hela vägen hem för att inte skrämma upp varandra, haha. Låter lite sjukt kanske ;) men aja, hemma nu iaf.

Kommer börja tipsa lite nu om någonting från cocoo.se varje vecka. Så som halsband, armband, örhängen, ringar och klockor. Olika varje vecka asså. Har ju börjat att annonsera för dom... ser ni längst ner i vänstra spalten.

Veckans tips;
image26
info från sajten;  Annorlunda och vackert armband med "dold" klocka under den vita stenen! 245 SEK


Själv tycker jag att klockan är väldigt fin :) ser väldigt enkel ut men ändå glammig.Finns även i en annan färg.

ha det så bra&Sov så gott ! / S


Fredag

Äntligen fredag ! wohoo! kommer bli skönt med helg nu efter en hård vecka :) soligt är det ute också, gör mitt humör ännu mer på topp :)

vad händer ikväll då ?
för min del blir det att åka o handla sen laga mat. Vetinte vad det blir än, får se senare.
Sen senare på kvällen ska jag till en kompis o ha en liten kareokekväll typ... kommer bli kul.

puss  :)

bloggdesign

Har ändrat lite på bloggen nu :) fixat en annan bild och satt dit en klocka.
Tycker det blev lite bättre iaf.Eller vad tycker ni?
Är ju inget proffs precis så får duga sålänge.

veckans låt

veckans låt är...
JORDIN SPARKS FT. CHRIS BROWN - NO AIR

för att jag tycker den är så bra... ;) Gillar både Jordin och Chris :) kärlek till den


 

JORDIN SPARKS FT. CHRIS BROWN - NO AIR - 2008 NEW VIDEO
Uppladdat av SLK_2008

<3

tisdag

Hej !

Ush vilken dag, hatar tisdagar. Bara lektion på lektion hela tiden. Hade sovmorgon och slutade tidigt idag men ändå ;) höhö. Imorgon blir det bättre för då slutar jag vid 12tiden. Ska bli skönt! sedan ska jag förmodligen in till stan o hälsa på lina och barnen, kommer bli skoj :)
Ska ner med en kompis och sola sen. Har inte gjort det på länge nu, känner mig så blek !


Nu ska jag ta och äta lite mellis ;) puss/sofie

naglar


Har fått bilderna på naglarna jag gjorde iordning igår. Såhär blev resultatet !


image18 

            


Tycker bilderna blev väldigt bra :)
Men har fixat till dem lite nu, filat o grejat :P så ser inte ut sådär nu. Det blev lite svårt att gå med efter ett tag.
En bild på de oxå...

image22

puss puss


hejsan svejsan

Hur är läget? här är det bra! vaknade precis och ska snart käka frukost.

Igår när jag va inne i stan så hittade jag inga skor... men köpte "hårform" som ger vitaminer och mieraler för hår, hud och naglar. Kostar 99 kr i en hälsabutik för 100 tabletter. Ska ta och testa nu ;)
Sedan var jag inne i min brors sambos salong och var "nagelmodell" :D, haha. Vi satte på tippar och sen små rosor på. Man ska alltså inte ha det till vardags utan till bal eller bröllop. Bilderna kommer att vara uppe sen i skyltfönstret ! resultatet blev riktigt fint. ska lätt ha så när jag gifter mig ! bilder på naglarna kommer senare under dagen, så ha tålamod :)

Nu kurrar magen hörni ;) ha en trevlig söndag. kram/sofie


RSS 2.0