Onsdag - valborg

Ja då var det snart dags...

Ska strax duscha en snabbis och göra iordning mig lite snabbt.  Sen vid 2 kommer några kompisar hit en stund. Vetinte riktigt vad vi ska göra men sen skulle vi ta bussen in till stan där jag ska vara kl 5. Kommer att ta en del bilder där hoppas jag. Vetinte om dom kommer ta bilder på just mannekängen men hoppas det ! Nu kan jag ju säga att jag börjar bli väääldigt nervös. Tänk om jag ramlar! haha Typ såhär;



Vad ska ni göra ikväll då?


Tisdag

God morgon!

En bild på dagens outfit idag. Hade inte sminkat mig och gjort iordning håret där ;) men får duga ändå...


image175

Vad händer idag då?

Själv ska jag vara med en kompis efter skolan. Ta de lugnt... och självklart ladda inför imorgon !

Puss på er

Måndag

God morgon!
Har precis gjort iordning mig och käkat lite frukost.
Blir en lång dag i skolan idag *suck*

Måste dra nu. Ha en bra dag! puss


Söndag

Hej ! Allt bra? med mig är det super. Var inne i stan igår för att klippa mig och göra iordning naglarna. Klippte upp det lite mer + snelugg, med naglarna gjorde jag fransk manikyr. Sen blev det en sväng på stan med mamma.Köpte lite saker på apoteket. Sedan hittade jag en skiiiiitsnygg klänning på VILA som jag ska ha till skolavslutningen. Mamma hade sett den i en annons så vi ringde och hängde undan den sålänge medans vi klippte oss. Det var den enda vita kvar i hela lkpg. Så då hade jag tur! Tänker inte visa hur den ser ut nu. Får se om jag gör de nån annan gång men annars får ni vänta tills juni ;)

Ska alldeles strax käka lite.Risotto med biffar och rabarberpaj till efterrätt! Smaskigt va?

Vas tycker ni om den nya headern? Var den här bra eller var den andra snyggare?
Bilden till vänster är jag inte riktigt säker på än. Kanske byter ut mot en ny eller om jag hittar någon annan.

riktigt låga jeans!

Läste en artikel från sofis mode nyss.  Där visade de att de har börjat att bli succ'e med stringjeans i Brasilien... hmm.  Vetinte vad jag ska säga om det. Tycker det är jävligt fult bara! Nog med att jag gillar låga jeans men det där va lite överdrivet lågt och dessutom inbyggde trosor i. Äckligt? ja. Stod också att det förväntas att göra en stor hit i Storbitanien. Själv hoppas jag att det inte kommer något sånt här fult till Sverige. Eller vad tycker ni? Håller ni med mig?
image167

image168

mer kan ni läsa här-> http://aftonbladet.se/sofismode/article2346582.ab

skön kväll

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo, jag har tränat FOTBOLL!! haha för första gången på typ 1 år. Kändes riktigt bra, trots att jag har dålig kåndis och dålig spelteknik. Tänker nog fortsätta :) När jag kom hem iallafall så tog jag en dusch, skrubbade kroppen, smörjde in mig med bus + ansiktsmask. Riktigt skönt! Behöher lite färg på kroppen nu + att det är snart badsässång. Brukar oftast sola solarium med orkade inte göra de idag. Kan väl också tänka mig att det är bättre att smörja i sig...

image163

Loreal brun utan sol, Body scrub från ullared, och min "skrubbare"
image164

En riktig skönhetsbild på mig från igår, när jag kommit hem fråb B. Var väldigt svart under ögonen efter att vi badat... men kanske inte syns så mycket på bilden. Bilden, är väldigt ful. Tycker att jag ser ut som en vampyr elr nått ;) men vem har sagt att man måste va snygg på varenda kort?
image166

lååångpromenad

jajamen, långpromenad! Sov hos min pappa inatt och  så glömde jag nycklarna där när jag stack till skolan. Så jag fick åka med busen till honom efter skolan sen fick jag gå ändå hem till mamma. Det är c.a 6 km, så jag är skapligt trött nu. Ska starx till en kompis. Gissa vas vi ska göra? jo vi ska bada! första gången för mig iår, i pool asså inte ute. Måste dra nu, puss på er! image158

Här får ni en skön låt som nu kan njuta av i vårsolen !

underbart!- söndag

vilken dag! så underbar. Klarblå himmel och solstrålarna har stålat på mig hela dagen.

Har varit hemma hos pappa från lördag tills nu så har inte haft tillgång till nån dator. Så har inte kunnat blogga ;/

Dagens låt; madcon - beggin


nice or wild?

Are you nice or wild?
image157

Någon som testat nån av dom? vad tyckte ni?


Lördag!

Hej på er! Käkade nyss lite frukost. Var skithungrig så smakade rätt bra i magen. Var ju och provade kläder igår till modevisningen. Gick rätt bra, men väldigt stressigt dit. Kom nästan försent. Jag skulle tagit bussen in till stan, men otur som jag har så missade jag den. Får springa tillbaka hem och be om skjuts. Men som tur var kom jag i tid. Hatar att komma försent, speciellt när det är något viktigt. Väl där så gick allt stålande. Testade massor av kläder och dom tyckte att jag nästan passade i allt, så det var svårt att välja. Tror de där med att man väljer rätt kläder är viktigt, annars kanske man inte känner sig så bekväm vilket leder till att man inte gör sitt bästa. Men tycker att kläderna var väldigt snygga så de ska nog gå bra. Känner mig redan nervös! Har ju aldrig gjort sånthär förut.

Dagens planer: blir att ta det lugnt idag. Ska förmodligen till en kompis lite senare mot kvällen, kanske se på nån film. Tips på någon bra?



dagens + gårdagens

Hej hopp :) Käkade nyss lite pastasallad. Skönt att få i sig något riktigt mättande efter en lång skoldag. Laddar upp lite outfitbilder nu. Både dagens och gårdagens.

image150
Gårdagens; Byxerna som inte syns så mycket av kommer från bikbok. Den mörkblå koftan är från cri (mammas). Ville matcha koftan med det randiga linnet från monki, som har lite lila skiftningar i lila. Till de har jag mina svarta örhängen(från London) och ett par svarta tygskor.

image151

Dagens:Hade på mig linnet jag köpte i tisdags. Till de hade jag ett par ljusa jeans från Bikbok ( se förra bilden) + för att piffa till de hade jag på mig ett fint armband från pilgrim. Och sen de svarta tygskorna + skinnjackan. (ej örhängen som på bilden)

image152

Just de!  Var med i tv idag. Eller asså inte i tv utan filmades idag.  På kanal lokal kl 6 imorgon kommer ni förmodligen se mig (ni som bor i östergotland, har jag för mig). Så om ni har tid kan ni så kolla ;) inte så intressant står bara där och håller en blomma, men ändå. Kommer att missa det tyvär för jag ska iväg och pröva lite kläder som jag ska ha på mig tills valborg (modevisningen). Surt, men kanske går att se på youtube om jag har tur.

Godmorgon på er!

Ska snart ta och äta lite frulle. Mannagrynsgröt. Mumma. Kanske nån macka med om jag orkar. Kunde tyvär inte ladda upp dagens outfit igår för datorn krångla. Så laddar upp idag istället + dagens.Tror faktiskt aldrig jag har bloggat såhär tidigt. Jag är ju så morgontrött på mornarna så jag brukar nästan jämt bli sen, eller iaf ha bråttom.

Börjar dagen med en skön låt med, madonnaft. justin timberlake - 4 minutes



Ha en trevlig torsdag <3


Onsdag!

Heey! Superskön dag. Fint väder och allt. Fick tillbaks mina skor. Gjorde mig extra glad ! Slutade vid 11 idag. Hade två lektioner, nationellt prov i engelska och kemi. Provet gick bra tycker jag, eller ganska iallafall. Som de brukar. Är ingen höjdare på engelska precis. Så nu har jag bara varit hemma och slappat

Var ju i stan en sväng igår. Hittade en blus och lösögonfransar.
image148
.image149


Bilder på dagens outfit kommer komma upp nån gång under kvällen tror jag :)Ha det bra sålänge!

favoriter från cocoo

                                 image146
   image147


till stan snart

Är hemma nu och ska strax in till stan, där min syster och mamma väntar. Fick sluta lite tidigare idag för att jag skulle inte till stan, skönt va? Föresten,jag vet vart mina skor är!!!! snacka om att jag har tur. När turn'eringen var färdig så glömde jag mina skor vid läktaren (klantigt, jag vet), så min klasskompis hade tagit med sig dom till en lärare. Så kom han fram till mig idag och sa att han hade mina skor. Snacka om lycka, jag är så glaaaad. Trode de var nån fattid liten snattare som tagit dom för mig! Så för mig har dagen varit bra och hoppas att det fortsätter likadant. Bara för de får ni ett roligt klipp ;)


 Vet att det bara är fejk men ändå, det är kul ;)

en arg sofie

Heeeeeej! :D:D tsss, försöker vara glad. Snacka om min otursdag idag asså! Gick skitdåligt på volleyboll turn'eringen, kom sist tror jag. Sedan tappade jag bort mina skor. Mina favoritskor :( tror de ärnågon som snott dom, eller bara tagit fel (vilket jag hoppas på). Så är inte så glad just nu. Berättar mer senare om jag orkar.


Så här såg jag ut idag. Gillar min outfit asså, nu snackar vi mode! (ironi dck)
image144

Söndag!

Tjingeling ! Allt bra? med mig är det toppen. Har precis ätit lite taco, suupergott ! Idag har jag inte gjort så mycket. Min bror + familj var här en stund idag och hälsade på. Sedan åkte jag och syster till min pappa. Fikade där en stund och hade trevligt. Nu måste jag packa lite till volleyboll turn'eringen som är imorgon. Jag ska vara en flamingo, ska ha på mig vingar och näbb och allt ;) haha. Kommer bli kul!

image142

image143
(bild; tagen av mig)

På mitt tacobord;
mukt tacobröd
Gurka
majs
banan
paprika
tomat
ost
lök (ej med på bild)
gräddfil
tacosås, medium
guacamole
köttfärs (ej med på bild)

Vad har ni på erat tacobord?

Dagens inköp


Var i stan idag en sväng med syrran. Köpte mig ett randigt linne från Monki ! Vi hann inte kolla så mycket eftersom vi kom ganska sent till stan. Sedan tog vi en kebab på Hakepi, asgott !


image139


Kostade enbart 150 :- Tycker färgerna var mysiga på nått sätt.


image141

dagens outfit ;)

image134

♥ linne - gina

♥kofta - Bikbok

♥ jeans- miss sixty

♥örhängen - London


Enkelt och snyggt, som jag säger :)

Kom precis hem. Har varit och hämtat syrran vid stationen. Hon är och hälsar på från London,
syrran min♥ Måste ha nått i magen nu känner jag... hinner inte skriva mer ikväll så får tipsa om mina favoriter från cocoo imorgon istället.

 image135


dumma dator!

God eftermiddag :)

Hoppas ni mår bra! Här är det bara fint. Ska strax städa lite grann, får snart besök. Jag kunde inte blogga någonting igår för både datorn hos min mamma och pappa var pajj. Men nu funkar de som tur är. Hinner inte blogga så mycket nu, utan kommer att uppdatera lite senare ikväll och tipa om mina favoriter från cocoo.se =)

Ha de bra sålänge <3

vad tycker ni?

Behöver hjälp av er läsare nu !

Har gått och funderat länge på om jag ska klippa lugg. Har haft det förut och trivdes ganska bra... så jag undrat om "luggmodet" fortfarande håller i sig ett tag?Vad tycker ni, passar jag i det?



image129
image131/Sofie

Engla


Har du sett Engla 10 år fran Hedemora? Hon har långt mörk lockigt hår & ar 150cm lång . För mer signalament Tryck här .
Om du sett något ring polisen på 076-105272 !
Hjälp till att hitta Engla genom att skriv om henne på din blogg.

Dagens outfit m.m

Hey! 

Slutade vid 11 idag så har suttit här och ägnat halva dagen till att plugga. Helt otroligt, ok kollat datorn också en stund men ändå ;) Duktigt av mig tycker jag ! Ska ta och åka till min pappa idag och imorgon ska jag ta bussen till skolan( har inte gjort det sen busschaffören åkte förbi mig).

image128
Försökte att skissa upp min klänning som jag ska sy, vetinte riktigt hur jag ska ha de än :/ några tips?


Jaha ni, mina kära läsare. Ska ladda upp lite dagen outfit-bilder idag också  tänkte jag =) enjoy ;)

image130

♥ Jeans: bikbok

♥ Väska:Friis& company

♥ Linne:kommer inte ihåg;)

♥ Kofta: bikbok ( syns inte så mycket)

♥ Skinnjacka: Tiger

♥ Sjal: fått den, vetinte vart den kommer från)

puss


Jag idag

   image125
image126                                         image127


Fint

Hann att knäppa några bilder innan batteriet tog slut iaf ;)

image120

image121

image122

image123

image124

Visst ser det fint ut? :)

angående valborg

Jag fick reda på lite mer info angående valborg idag. Ska gå mannekäng för er som inte vet. Kläderna vi kommar ha på oss ska vi testa och så några dagar innan  och kanske lära känna varnadra lite mer. Jag vet inte äns vilka det är jag ska gå med, vet bara att det är 2 andra tjejer och 2 killar. Sen var det 5 st andra killar som skulle gå för en skejtbutik eller nått. kommer bli kul iallafall.

På valborg då kommer vi ses på eftermiddan. Vi kommer väl att öva(hoppas jag) och fixa lite innan. Sedan kommer vi bli stylade och sen ska vi gå! Aaaw va kul ! Längtar redan.

image118
bild:från google

Idag har jag väl inte gjort så mycket, inte hänt heller. Ska äntligen få byta block nu. Kommer att ha slöjd( YES), kemi och teknik. Iallafall lite roligre än so och hemkundskap. Imorgon börjar vi 9.30 vilket innebär att jag kommer få ha sovmorgon, det bästa jag vet. Sedan ska jag med klassen och se bio! kommer inte ihåg vad den hette men handlade nått om andra världskriget,mhhf.

Ska ut och springa nu, PUSS !

bye bye

Drar till en kompis nu, hörs senare
 
PUSS

blommigt

Vädret idag har inte varit det bästa.Hade tänkt att ta lite kort här utanför med får bli någon dag när det är lite finare väder. Men kände ändå för att gå ut idag så gjorde det. Fick med mig lite saker hem... Kan ni gissa vad? ;)


image117
Joo en massa vårliga blommor
! Visst är dem fina ?

årets första springtur

Har precis druckit upp min goda banan-smoothie, mumsigt ! Kände för att vara lite hälsosam idag så tog på mig löparskornaskorna för en springtur. Det märks att jag inte har sprungit på länge, konditionen var inte på topp om ni förstår vad jag menar ;)Tyvär glömde jag att ta med kameran ut och ta kort. Hade tänkt att visa er hur fint jag har det här utanför precis vid vattnet. Kanske blir imorgon om jag orkar ta mig ut då.

image115
Slut på reklam, dags att se på Körslaget ! *puss*

god eftermiddag

Hej på er kära läsare! Vaknade vid 1idag och blev chockad. Har aldrig sovit 13 timmar i hela mitt liv tror jag, haha! Men de är ju inte så konstigt efter som jag har världens skönaste säng, dessutom har det varit en jobbig vecka. Dagens planer är väl att vara hemma, för min mamma är sjuk tyvär. Men blir nog att åka till min pappa ikväll förmodligen.

Många har undrat vart jag har köpt dem där "läppglansmuffinsen". Jag kollade runt lite och hittade samma på urban outfitters.com, här är adressen om ni är intresserade av att köpa !

http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?_dyncharset=ISO-8859-1&navAction=jump&id=14071617&search=true&isProduct=true&parentid=SEARCH+RESULTS&color=00

Läppglansen i sig kanske inte är de bästa. Det blir bara lite glans, svårt att förklara så här får ni bilder

image113

inget telefonsamtal

Ingen som har ringt ännu så förmodlingen ringer den där personen imorgon... tror inte han ringer nu precis. Men kommer att berätta då isåfall !

image111
Käkade nyss lite mat, patatismos med grönsaker enbart. Eftersom att jag inte äter korv, hehe.
Laddar upp lite bilder idag var ett tag sen jag gjorde det på mig själv :)Och nu var det dax för mig att plugga... hemkundskap den här gången. Ganska roligt ändå med hemkundskap men jag tycker inte om inlämningsuppgifter !

Pusspuss på er!

Torsdag

Hejsan :) Vilken underbar solig dag ! Verkligen jättehärligt. Jag kom precis hem, jag har varit ute och gått en liten sväng nu. Har faktiskt börjat att göra det, skööönt! Tänkte ta och berätta det som jag lovade att berätta igår.

När jag var på fritidsgården i måndags där jag bor var det en som frågade mig en sak. Han undrade om jag ville vara med och gå mannekäng på valborg, för c.a 1200 pers! Dum som jag var tackade jag nej. När jag kom hem och berättade detta för mamma så blev hon galen. Hon tyckte självklart at jag skulle gått med på det. Jag tog mig själv en funderare och insåg vilken chans jag sumpade,sen ringde tillbaka och tackade JA! Förstår inte ens själv  vad jag gett mig inte på, haha. Fatta va mycket folk som troligen kommer och kollar. Just nu sitter jag och väntar på att nån snubbe ska ringa, som han lovat. Känns som jag har miljoner frågor i huvet just nu.

image110


Kommer att berätta mer senare om han nu ringer ;)

Puss!

halloj :)

Har inte kunnat blogga på ett tag nu. Dels fär att blogg.se skulle byta plattform och för att jag inte har haft tid. Men med mig har det varit bra. Är nästan helt frisk nu så känns jättebra. Hoppas det är bra med er.

Hinner inte skriva så mycket nu utan jag får skriva mer imorgon. Kommer berätta något kul då ;)

Ha det bra sålänge vi hörs! godnatt (L)

RSS 2.0